Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

PatisserieCollege


Binnen het Patisserie College, Het Gilde van de Betere Banketbakkers zijn ruim honderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.

De meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten - bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten - de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij het Patisserie College, Het Gilde van de Betere Banketbakkers, niet bij.

Regelmatig worden alle Patisserie College banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.

Gezamenlijk steken de banketbakkers vele uren tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met Het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroeptrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.